Monday, June 28, 2010

TESTIMONI KEJAYAAN

BUKAN RM1,000 TAPI RM 3,000

Kasmion myzyrcon

Saya mendaftarkan diri sebagai ahli Myzyrcon.com.my pada Mei 2010. Sebelum ini saya berangan-angan nak dapat pendapatan tambahan RM1,000 sebulan pun jadilah.. Dengan bermodalkan RM500 ( sebenarnya bajet duit belanja dapur saya ), alhamdulillah selepas 2 minggu saya telah mengumpul RM3,000 lebih. Saya buat hanya part time sahaja. Dengan kekurangan ilmu ICT saya masih mampu menjana pendapatan HEBAT DAN LUMAYAN. Sebagai seorang pekerja biasa apa yang saya perolehi sekarang sungguh luar biasa. Sekiranya anda sedang tercari-cari cara untuk memperbaiki hidup anda, inilah peluangnya! Keputusan adalah di tangan anda sendiri! Jangan bazirkan masa anda! CIKGU KASMION, JB
PROGRAM ZYRCON AMAT MENARIK

Ustaz Tarmizi zyrcon

“ Salam Jutawan, first saya nak beritahu program yang Myzyrcon.com.my perkenalkan amat menarik dan hebat, hanya dengan bermodalkan RM500 sudah mampu menjana pendapatan, teknik buat duit yang dikongsikan juga amatlah mudah, memang sesuai untuk orang yang baru menceburkan diri dalam bidang networking. Sebagaimana yang kita maklum bahawa perniagaan merupakan satu tuntutan agama kepada umatnya kerana dengan adanya perniagaan maka orang-orang Islam dapat menjalani kehidupan seharian mereka dengan selesa. Terima Kasih Myzyrcon.com.my.” USTAZ TARMIZI, JB.


TESTIMONI PRODUK

TESTIMONI 1

Saya nak masak sayur, tetapi saya dapati sayur tersebut telah pun layu tiba-tiba suami saya pulang ke rumah bersama 2 orang kawan yang membawa produk alkaline water yang amat luar biasa. Tanpa berlengah kami terus menguji kehebatan alat yang diperkenalkan yang menurut katanya mampu mengubah air biasa menjadi 'hexagonal water', subhanallah, memang betul hanya dalam 10 minit sayur yang layu tadi menjadi segar semula. Produk alkaline water ini memang hebat.
Puan Mimin

TESTIMONI 2

Sebagai seorang umat islam saya ingin menerapkan sunnah Rasulullah SAW dimana saya ingain mencuba puasa isnin khamis, dan sebagai ahli program ini di suatu pagi isnin, saya minumlah air hexagonal 1/4 gelas sebelum subuh (saya jarang makan sahur jika puasa sunat), kesannyanya amat luar biasa, saya tidak rasa kepenatan dan lebih segar disiang harinya. Mulai saat itu saya sekeluarga mengamalkan meminum alkaline water ini setiap hari.
Encik Abu Zaidan

TESTIMONI 3

Saya diperkenalkan air alkali dari seorang rakan yang telah pun menjadi ahli program ini, pada suatu hari saya diajak untuk melihat sendiri demo air alkali, menurut keterangan beliau, bila rokok diletakkan diatas segelas air alkali, maka rokok tersebut akan 'kurang rasa', kebetulan saya memang dalam kategori perokok tegar ( bayangkan 30 batang sehari), saya mencuba seteguk air alkali tadi, air tersebut membuatkan keinginan untuk merokok saya berkurangan. Kini saya hanya menghabiskan 3 batang rokok saja dalam sehari. Aktiviti seharian saya sebagai pekebun, tentu memerlukan tenaga yang banyak, tambahan lagi jarak antara kebun & rumah agak jauh, dengan meminum air alkali ini badan terasa lebih segar serta tenaga saya juga bertambah. Air Alkali ini memang berbeza dan produk alkaline water stick serta alkaline water filter ini terbukti menghasilkan air alkali yang memenuhi standard.
Encik Nef

No comments:

Post a Comment

PELAN PEMASARAN MYZYRCON